Twee zilveren medailles regiofinale


Op zaterdag 20 april vond in wedstrijd 2 de teamfinale van het supplement F team plaats. Dit team bestaat uit Bente, Evi, Femke, Isis en Janne. Tijdens de algemene warming up is Evi helaas geblesseerd uitgevallen. Wat een pech! Gelukkig heeft ze haar team goed aangemoedigd.
Op balk turnde Bente namelijk een heel mooie oefening, dit werd beloond met een 11.15 (5e plaats). Femke turnde een prachtige half in half uit over de pegasus, 11.50 (2e plaats). Op brug turnde Isis een fraaie brugoefening met salto af, 10.10. Janne turnde op balk een sierlijke oefening, dit werd beloond met een 10.00. Uiteindelijk eindigde dit team op een knappe 5e plaats!

In wedstrijd 3 van de regiofinale was het de beurt aan de junior supplement E turnster, Elize. Zij turnde op sprong een fantastische half in half uit, 11.65 (1e plaats). Na alle vier de toestellen eindigde Elize super knap op de 2e plek!

Op zondag 21 april vonden er nog meer regiofinales plaats. In wedstrijd 1 was het de beurt aan de senioren supplement F: Bente en Isis. Bente turnde een heel mooie vloeroefening, dit werd beloond met een 10.95 (3e plaats). Op sprong turnde Isis een fraaie overslag over de pegasus, hier behaalde ze een 10.30 (4e plaats).

In wedstrijd 2 was het in baan 1 de beurt aan Middenbouw niveau 3, waaraan Lis deelnam. En in baan 2 was het de beurt aan jeugd supplement E, waar Esmee, Laura en Sylvie hun uiterste best deden. Lis turnde een super strakke brugoefening met een gelukte streksalto. Dit werd beloond met de hoge score 14.65 (1e plaats). Esmee straalde tijdens haar vloeroefening. Ze behaalde een 11.05 (6e plaats). Op brug turnde Laura een heel nette brugoefening met mooie opzwaaien. Dit werd beloond met een 10.70 (2e plaats). Op balk turnde Sylvie een stabiele balkoefening met een gelukte arabier, 10.90 (4e plaats). Na alle toestellen eindigde Lis super knap op de 2e plek! Sylvie werd 5e, Laura 11e en Esmee 15e.

Met twee zilveren medailles en een hoop wedstrijdervaring rijker, was het voor alle turnsters en trainers een geslaagd wedstrijdweekend.